Linkit tekstiviesteissä (SMS)

Jos saat tekstiviestin, joka sisältää linkkejä haitallisiin tai väärennettyihin verkkosivustoihin, sovellus ilmoittaa siitä sinulle. Sinun tarvitsee päättää, haluatko silti avata linkin.

Tekstiviesteissä olevien linkkien tarkistus:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen alavälilehtipalkissa Kaikki ominaisuudet.
  2. Napauta Viestien turvallinen vastaanotto.
  3. Napauta Tarkasta tekstiviesteissä olevat linkit.
  4. Aseta Varoita minua vaarallisista linkeistä -kytkin ON-asentoon.

Kaspersky-sovellus ilmoittaa sinulle, jos saamasi tekstiviesti sisältää linkkejä haitallisiin tai väärennettyihin verkkosivustoihin.